سه شنبه ۱۶ اسفند ۰۱

روغن حيواني گاوي اصل و يك دنيا فايده براي جسم و جان

۳ بازديد

روغن حيواني محلي چيست؟

روغن  حيواني محلي  براي قرن ها به عنوان نوعي كره شفاف استفاده مي شده است. بنابراين، اين يكي از مواد اصلي در غذاهاي هندي است. علاوه بر اين، مي توانيد كره روغني را در غذاهاي جنوب شرقي آسيا و مديترانه پيدا كنيد.

روغن زرد گاوي  منبع سالمي از چربي هاي اشباع شده است كه مي تواند بسياري از ويتامين ها، مواد معدني و مواد مغذي را به بدن برساند.

 

 

سنتي هند و در غذاهاي هندي، آسياي جنوب شرقي و خاورميانه، فوايد سلامتي روغن كرمانشاهي، طعم معطر و طعم كمي آجيلي آن، اين ماده را به يك ماده مورد علاقه طرفداران در بسياري از خانواده ها در سراسر جهان تبديل كرده است.

 

 

اول از همه، بياييد يك سوالي را كه احتمالاً همه در حال حاضر به آن فكر مي‌كنند، روشن كنيم… در دنيا روغن حيواني چيست؟ استيسي استفنسون، متخصص تغذيه مي‌گويد: روغن كرمانشاهي، مانند كره، از شير كامل گاو تهيه مي‌شود، اما مواد جامد شير حذف مي‌شوند، بنابراين در اصل روغن كره است.

نوعي كره شفاف شده، روغن گاوي محلي با جوشاندن كره تا زماني كه دماي آن به حدود 485 درجه فارنهايت برسد، به دست مي‌آيد. در اين دما، مواد جامد شير و آب از هم جدا مي‌شوند و مايعي به رنگ روشن به نام روغن گاوي محلي را پشت سر مي‌گذارند.

 

جايگاه روغن حيواني گاوي اصل در اقوام مختلف

 

اين بيشتر در غذاهاي جنوب آسيا يافت مي شود، اما اخيراً راه خود را به رژيم غذايي افراد سالم در همه جا باز كرده است. و با داشتن بسياري از فوايد سلامتي و قدرت هاي شفابخش مرتبط است. بنابراين اگر شبيه كره باشد، طعمي شبيه كره داشته باشد و بويي شبيه كره داشته باشد، آيا واقعا مي تواند سالم باشد؟ به پيمايش ادامه دهيد تا تمام فوايد روغن كرمانشاهي را دريابيد!

 

از لحاظ تاريخي از آن در آيين هاي شفابخش آيورودا و مراسم مذهبي استفاده مي شده است. تاريخچه "اكسير خدايان" به 4000 سال قبل باز مي گردد. حداقل به دليل ذخيره سازي آسان آن، روغن گاوي محلي در اين مدت محبوبيت خود را از دست نداده است.

 

از آنجايي كه روغن روغني يك كره فوق شفاف است، خالص و 100 درصد چربي است. از اين رو، روغن روغني خالص است كه نه تنها فاقد لاكتوز، بلكه پروتئين شير نيز مي باشد.

 

 

روغن محلي انعطاف پذيري را افزايش مي دهد

 

جني چمپيون، متخصص تغذيه، مي‌گويد: «خواص آنتي‌اكسيداني و ضدالتهابي» روغن كرمانشاهي به روان‌ كردن بافت‌هاي همبند كمك مي‌كند، كه دامنه انعطاف‌پذيري شما را افزايش مي‌دهد و روغن كرمانشاهي را به جايگزين عالي كره براي علاقه‌مندان به يوگا در همه جا تبديل مي‌كند.

 

روغ گاوي فاقد لاكتوز

 

كساني كه عدم تحمل لاكتوز دارند، ممكن است خوشحال شويد! استفنسون مي‌گويد: «اگر به‌درستي تهيه شده باشد، روغن زرد گاوي  نبايد حاوي لاكتوز باشد. "اگر نسبت به محصولات لبني حساسيت نداريد، ممكن است بتوانيد روغن زرد گاوي  را تحمل كنيد زيرا قندها (به ويژه لاكتوز) و پروتئين ها (به ويژه كازئين) دو عنصر لبنيات هستند كه اكثر مردم به آن واكنش نشان مي دهند و روغن زرد گاوي  بايد بدون چربي باشد. " مواد جامد شير در محصولات لبني محل يافتن پروتئين و قند هستند. در مجموع روغن حيواني عوامل حساسيت زا و عوارض واكنش زاي جسمي را ندارد.

 

امكان توليد روغن حيواني در خانه

 

تهيه روغن زرد گاوي  در خانه نسبتاً ساده است. «مي‌توانيد روغن را بخريد يا خودتان آن را با گرم كردن آرام كره در قابلمه‌اي روي اجاق گاز درست كنيد، تا زماني كه آب تبخير شود و مواد جامد بالا بروند. آنها را از بين ببريد و كره شفاف به دست آوريد. استفنسون مي‌گويد: به آرامي به حرارت دادن ادامه دهيد تا طلايي شود و روغن آن به دست آيد.

 

روغن زرد حيواني سرشار از ويتامين

 

كره شفاف مملو از ويتامين هاي محلول در چربي سالم مانند A، D، E و K است. اين ويتامين ها مسئول تقويت استخوان ها و سلامت بينايي و همچنين تقويت سيستم ايمني شما هستند. استفنسون مي‌گويد: «ويتامين‌هاي محلول در چربي به بهترين وجه با چربي جذب مي‌شوند، بنابراين روغن زرد گاوي  بسته‌بندي خوبي براي اين ويتامين‌هاي مهم است. روغن حيواني اصل همچنين غني از اسيدهاي چرب با زنجيره متوسط ??است كه مانند كربوهيدرات ها مستقيماً از طريق كبد جذب مي شود و به عنوان انرژي سوزانده مي شود (كه چيز خوبي است).

 

روغن حيواني و تقويت ويژه دستگاه گوارش

 

روغن حيواني اصل سرشار از اسيد بوتيريك، يك اسيد چرب با زنجيره كوتاه است. باكتري هاي روده الياف را به اسيد بوتيريك تبديل مي كنند و سپس از آنها براي تامين انرژي و حمايت از ديواره روده استفاده مي كنند. با مصرف كره شفاف شده، در نتيجه به سلامت دستگاه گوارش كمك مي كنيد.

 

نقطه دود بالا در روغن حيواني

 

«از آنجايي كه روغن گاوي محلي حاوي مواد جامد شير نيست، براي پختن روي حرارت بالا بهتر از كره است. استفنسون مي‌گويد: اگر مي‌خواهيد با چربي بپزيد، روغن زرد گاوي  مي‌تواند انتخاب خوبي باشد، زيرا طعم كره‌اي را بدون خطر سوختن مواد جامد شير يا اكسيد شدن سريع مانند برخي روغن‌هاي ديگر اضافه مي‌كند.

 

كاهش وزن با روغن گاوي اصل

 

كره شفاف، به ويژه زماني كه از گاوهايي كه با علف تغذيه مي‌شوند مشتق شده باشد، حاوي اسيد لينولنيك كونژوگه اسيد چرب (CLA) است كه مي‌تواند به كاهش وزن كمك كند. استفنسون خاطرنشان مي كند، ديگراني كه در رژيم غذايي پرچرب و كم كربوهيدرات خوب عمل مي كنند، ممكن است متوجه شوند كه روغن زرد گاوي  مي تواند به كاهش وزن كمك كند. هنگام جايگزيني كره به جاي روغن گاوي محلي، مصرف آن در حد اعتدال نيز مهم است. گرچه جايگزين بسيار سالم تري براي كره معمولي است، اما روغن حيواني همچنان چرب است.

 

درخشش پوست با روغن حيواني

 

Champion مي‌گويد: علاوه بر تمام آن ويتامين‌هاي فوق‌العاده، [گياه] منبع آنتي‌اكسيدان و چربي است كه به حفظ درخشندگي  پوست كمك مي‌كند. چربي‌هاي سالم به رطوبت پوست كمك مي‌كنند، و حتي مي‌توان براي نتايج فوري‌تر، روغن را به صورت موضعي در مناطق مشكل‌دار خاصي استفاده كرد.

 

همه كاره براي آشپزي

 

چمپيون مي گويد: «با آن بپزيد، به جاي كره به دستور العمل ها اضافه كنيد، از آن به عنوان اسپري استفاده كنيد». استفنسون مي‌افزايد: «من از منظر «درمان» طرفدار روغن زرد گاوي  هستم و به عنوان جايگزيني براي كره در دستور العمل‌ها وقتي گزينه مناسب ديگري وجود ندارد، زيرا طعم كره‌اي بدون لاكتوز و كازئين دارد.

 

قيمت روغن گاوي

 

روغن حيواني محلي يك معجزه در زندگي همه مي تواند باشد. زيرا روغن هاي شيميايي نباتي و جامد دشمن جسم و جان بشر هستند. هر زمان كه به فكر تهيه روغن زرد گاوي بيفتيد كه اتفاقا طعم آن بسيار ملايم و عطرش نيز همه پسند است، اولين سوال قيمت روغن گاوي است كه در ذهنتان نقش مي بندد. بنابراين براي تهيه روغن حيواني گاوي اصل روي همين لينكي كه برايتان قرار داده ايم كليك كنيد تا به با كيفيت ترين روغن حيواني در ايران دست پيدا كنيد.

آموزش بهترين زمان كاشت نهال انگور

۱ بازديد

آموزش بهترين زمان كاشت نهال انگور

انگور از محبوب‌ترين ميوه‌ها محسوب مي‌شود. دليل اين اهميت مي‌توان به طعم و مزه، تنوع و خواص فوق‌العاده‌اش اشاره كرد. از اين ميوه خوشمزه مي‌توان به‌صورت تازه و يا خشك استفاده كرد. از عصاره‌ي آن مي‌توان در تهيه‌ي انواع نوشيدني‌ها، سركه انگور، شيره انگور و ترشي انگور استفاده كرد. علاوه بر كاربردها، خواص درماني بسيار آن به اهميت استفاده از اين ميوه مي‌افزايد؛ بنابراين پرورش درخت انگور مي‌تواند پرسود باشد. در اين مقاله در مورد بهترين زمان كاشت نهال انگور آشنا خواهيد شد. پس چنانچه به فكر كاشت درخت انگور هستيد. تا پايان اين مقاله با آلفا نهال همراه باشيد.

كاشت درخت انگور

بايد توجه داشته باشيد كه درخت انگور در واقع گياهي قديمي است كه مردم كشور مصر در حدود 5 هزار سال پيش با آن آشنا شدند. اين ميوه بومي آسياي صغير و ايران است و امروزه هم به صورت وحشي و نيمه وحشي در اين مناطق مشاهده مي شود. انگور در واقع يك درختچه بالا رونده است كه با پيچك هاي خود خيلي راحت از درختان بالا مي رود و جالب است بدانيد كه درازاي اين درخت به 15 متر هم مي رسد. به طور كلي مي توان گفت كه يكي از عوامل مهم در پرورش و كاشت درخت انگور فضاي كافي براي رشدن اين درخت مي باشد و در هر مكاني كه درخت انگور را بكاريد بايد فضاي قابل استفاده زيادي داشته باشيد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

بهترين زمان كاشت نهال انگور

نهال انگور به سرماي شديد حساس است. از كاشت نهال انگور در سرماي شديد و دماي زير ? درجه اجتناب كنيد. ازاين‌رو بهترين زمان كاشت نهال انگور اوايل بهار قبل از باز شدن جوانه‌هاست. پس از كاشت نهال انگور روي آن سرپوش قرار دهيد. تا از بروز سرماي احتمالي مصون باشد. درصورتي‌كه بخواهيد درخت انگور را قلمه بزنيد براي جدا كردن قلمه‌ها فصل پاييز و در زمان خواب گياه اقدام كنيد؛ و در اوايل بهار آن‌ها را بكاريد.

زمان كاشت نهال انگور در ايران معمولا در اواخر زمستان تا اوايل بهار انجام مي‌شود. توجه كنيد كه نهال شما بايد قبل از پايان زمستان به ارتفاع ?? سانتي‌متري رسيده‌ و حداقل ? برگ داشته‌باشد

اگر قصد داريد كه نهال خود را از نهالستان‌ها خريداري كنيد، حتما هنگام انتخاب نهال ويژگي‌هاي بالا را درنظر بگيريد. نهالي با اين ويژگي‌ها داراي سيستم ريشه‌اي مناسب براي انتقال به زمين اصلي است. بعد از تهيه نهال بايد بهترين زمان كاشت نهال را انتخاب كنيد. نهال انگور بر خلاف درخت انگور، بسيار به سرما حساس است؛ پس در هنگام انتخاب زمان كاشت به اين موضوع بسيار دقت كنيد.

براي پيشگيري از سرمازدگي نهال، به سايت هواشناسي كشور مراجعه كنيد و دماي بيشينه و كمينه منطقه خود، در يك ماه آينده را ببينيد.

اگر در طول اين مدت احتمال يخبندان و دماهاي زير ? درجه در منطقه شما وجود دارد، زمان كاشت نهال انگور هنوز نرسيده است؛ پس از كاشت نهال خودداري كنيد. نهال را در داخل خانه (جايي كه زياد گرم نيست) نگهداري كنيد تا زمان مناسب براي كاشت آن فرابرسد.

بيوگرافي درخت انگور

وقتي كه درباره درخت انگور؛ صحبت مي‌كنيم، در واقع درباره ميوه‌اي حرف مي‌ زنيم كه در عين نام‌ آشنايي، از 600 گونه مختلف تشكيل شده و اگر هر روز با يك گونه آن آشنا شويم، باز هم حدود 2 سال طول مي‌كشد كه انواع گونه درخت انگور، را بشناسيم. جالب‌ تر آنكه تمام اين 600 گونه را مي‌توان به دو دسته‌ بي دانه و دو دانه تقسيم نمود. نام علمي انگور vinifera است كه سرده‌اي از خانواده انگورسانان يا Vitaceae به حساب مي‌آيد.

درختان انگور؛ از جمله خاص ترين و جز نوستالژي ترين درختاني مي باشند كه انسان به كاشت آن پرداخته و در تاريخ اساطيري جاي جاي جهان نيز كاشت درخت انگور، به صورت سند به ثبت رسيده است. ميوه grape Tree؛ ميوه‌اي آبدار و كوچك با پوستي نازك است كه داراي شيره فراوان و طعمي‌بين ترش تا شيرين (بسته به گونه آن) است.

درخت انگور؛ از جمله ميوه‌ هاي پر بركتي است كه از جزء به جزء آن استفاده‌هاي مختلف مي‌شود. ميوه انگور علاوه بر ميوه‌اي لذيذ و مفيد، مي‌تواند به مويز، كشمش، شيره انگور، ژله، مربا، آب انگور، شراب، سركه و.. تبديل شود. همينطور از روغن دانه انگور نيز به صورت خوراكي و بهداشتي استفاده‌هاي متنوعي مي‌شود. از برگ درخت انگور؛ دلمه برگ مو مي‌پزند و از پوست بدنه اصلي اين درخت نيز در موارد مختلفي استفاده مي‌شود. بنابراين كاشت درخت انگور، و پرورش اين ميوه يكي از پرسودترين محصولات كشاورزي است.

انواع درخت انگور ايراني و خارجي شامل چه ارقامي هستند

همانطور كه در ابتدا اشاره كرديم، انگور 600 گونه مختلف دارد و شناخت همه انواع آن كاري بسيار دشوار است. اما برخي ارقام تجاري و معروف آن كه در داخل ايران كشت مي‌شوند را مي‌توان برشمرد. برخي از ارقام خارجي انگور عبارتند از: انگور رد كارلت، انگور پرلت، انگور شامپاين، انگور بلك ويليام، انگور بلك سيدلس، انگور كريسمون، انگور وايت كارنت و

 

برخي ارقام ايراني معروف كاشت درخت انگور؛ نيز عبارتند از: انگور ياقوتي، عسگري، شمشيري، صاحبي، شصت عروس، مويز بي‌دانه، سياه سردشت، خليلي، ريش بابا، بي‌دانه سرخ، غزل اوزوم، كشمشي، شاهاني، لعل حسيني، چشم گربه‌اي، شيرازي، رازقي، تبرزه، الحقي و…

بهترين زمان كاشت نهال انگور سياه

انگور سياه داراي دانه‌هاي گرد، تعداد دانه‌هاي آن كم است آبدار و خوشمزه است؛ و در تهيه‌ي شيره‌ي انگور، آب انگور، آبغوره، سركه، كشمش و مويز استفاده مي‌شود. از خواص انگور سياه مي‌توانيم به تأثيرات آن بر آرامش اعصاب، پاك‌سازي معده و افزايش شير مادر اشاره كرد.

نهال انگور سياه دو تا سه ماه نياز به دماي ?-تا ??- درجه نياز دارد. بهترين زمان براي كاشت اين نهال فصل بهار يا اوايل تابستان است. درصورتي‌كه اين نهال در روزهاي باراني كاشته شود. براي نهال تازه كاشته شده شرايط مطلوبي است.

زمان كاشت نهال انگور ياقوتي

انگور ياقوتي داراي دانه‌هاي ريز به رنگ قرمز و خوشه‌هاي متراكم، زودرس و اولين انگوري است كه وارد بازار مي‌شود. اين انگور خواص زيادي دارد. براي رفع بيماري‌هاي آرتريت، روماتيسم مفصلي، سل، برونشيت، يبوست، بواسير، نقرس مفيد است. انگور ياقوتي نسبت با ساير ارقام انگور آنتي‌اكسيدان بيشتري دارد. وجود آنتي‌اكسيدان‌ها بدن را از اثرات مضر راديكال‌هاي آزاد محافظت مي‌كند؛ و موجب پيشگيري از سرطان مي‌شود. از مهم‌ترين خواص انگور ياقوتي مي‌توان به خون‌ساز بودن آن اشاره كرد.

انگور ياقوتي مقاومت بالايي نسبت به سرما دارد. اين درخت حدود ??? ساعت نياز سرمايي دارد. كاشت نهال انگور ياقوتي بايد در زمان مناسب انجام شود. در غير اين صورت نهال رشد خوبي ندارد و دچار آفت‌زدگي از ناحيه ريشه مي‌شود. بهترين زمان براي كاشت نهال انگور ياقوتي از اواسط پاييز تا اوايل بهار است.

زمان كاشت نهال انگورشاني

انگورشاني يا انگور شاهاني و يا انگور سياه سردشت از انگورهاي زودرس است. داراي دانه‌هاي گرد و درشت و پوست‌كلفت و رنگ آن قرمز مايل به سياه است. از اين نوع انگور در تهيه مويز، نوشيدني‌ها، آبميوه‌ها، شيره انگور، ترشي‌شاني و سركه‌شاني استفاده مي‌شود. همچنين انگورشاني خواص درماني زيادي دارد. به دليل داشتن آهن و فسفر براي درمان كم‌خوني و تقويت قدرت مغز و حافظه مؤثر است. مقدار زيادي ويتامين C دارد به تقويت سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند. حاوي مواد مغذي براي تقويت عضلات است. انگورشاني براي درمان انواع بيماري‌ها نظير بيماري‌هاي كبدي، قندي، سرطان نيز استفاده مي‌شود.

درخت انگورشاني در برابر سرماي شديد، گرماي تابستان، خشكي و كم‌آبي مقاومت بالايي دارد؛ و به همين علت در مناطق كم آب به‌صورت ديم كاشته مي‌شود. به‌طوركلي نياز به دو تا سه ماه سرماي زمستان(دماي ?-تا ??- درجه) دارد. بهترين زمان كاشت براي انگورشاني فصل بهار يا اوايل تابستان است.

زمان كاشت نهال انگور ديم

نهال انگور ديم از ارقام پيوندي است. اين نهال اصلاح‌شده و پربازده است؛ كه از سال اول به باردهي مي‌رسد. روش كاشت ديم براي اين نهال استفاده مي‌شود. در اين روش از حداقل آب استفاده مي‌شود. آب بين درختان جاري مي‌شود و به سمت ريشه هدايت مي‌شود.

انواع نهال انگور ديم عبارتند از: نهال انگور ديم ژنوتيپ، نهال انگور ديم اصلاح‌شده، نهال انگور ديم زودبازده، نهال انگور ديم مقاوم به سرما، نهال انگور ديم شناسنامه‌دار

بهترين زمان براي كاشت نهال انگور ديم در مناطق با زمستان ملايم اواسط پاييز است. درصورتي‌كه در منطقه شما زمستان همراه با يخبندان شديد باشد. زمان مناسب براي كاشت درخت انگور اواخر زمستان است. براي افزايش ظرفيت نگهداري آب در خاك و حفظ رطوبت خاك در زمان كاشت نهال از خاك‌برگ، كود دامي، مالچ و پوكه‌هاي معدني استفاده كنيد.

زمان كاشت نهال انگور گلداني

زمان كاشت نهال انگور گلداني در مناطق سردسير در بهار تا اوايل تابستان است. ولي در مناطق گرمسير اوايل زمستان براي كاشت مناسب است. كاشت انگور از طريق قلمه امكان‌پذير است. ولي پيشنهاد مي‌شود از نهال‌هاي ريشه‌دار استفاده كنيد تا درصد موفقيت افزايش يابد.

كاشت نهال

و حالا نوبت به كاشت نهال در زمين مي رسد. نهال را مي توان در اواخر پاييز يا اواخر زمستان تا فروردين كاشت. براي مناطق سردسير اواخر زمستان تا اوايل بهار مناسب تر است.

نهال ها را از افراد يا موسسات معتبر و استاندارد تهيه كنيم. بسياري از نهالستان هاي ايران فاقد استانداردهاي لازم اند. نهال ضعيف يا مشكل دار، باعث بالا رفتن هزينه ها و كاهش توليد مي شود.

در زمان جابه جايي نهال بايد حواسمان جمع باشد كه ريشه هاي آن در معرض هوا قرار نگيرد.

لازم است كه پس از كاشت، نهال ها را فورا آبياري كرد.

فاصله گذاري

اين كه نهال ها را به چه فاصله اي از هم بكاريم به خيلي چيزها بستگي دارد. شرايط آب و هوايي، حاصلخيزي خاك، آب قابل دسترس، نوع رقم انگور، سيستم تربيتي و نحوه ي هرس كردن از جمله ي اين عوامل اند.

بوته ها در خاك هاي عميق تر و حاصلخيزتر رشد بيشتري دارند پس بهتر است كه فاصله ي آن ها بيشتر و در خاك هاي كم عمق و ضعيف، فاصله را كم تر در نظر بگيريم. در كاشت ديم، فاصله بين بوته ها را بيشتر مي گيريم تا ريشه ها فضاي كافي براي جذب آب و املاح از زمين را داشته باشند.

در كشت آبي به طور ميانگين فاصله ي بين رديف ها بين 3 تا 3.5 متر و فاصله بين دو بوته در يك رديف را 2 تا 2.5 متر مي گيريم. اما در كشت ديم اين مقدار بسته به ميزان بارش باران از 4 تا 7 متر متغير است.

چاله كاشت

براي كاشت نهال چاله اي حفر مي كنيم. اندازه اين چاله به نوع رقم انگور و نوع خاك بستگي دارد. به طور ميانگين مي توانيم ابعاد چاله را 50 * 100 * 120 سانتي متر در نظر بگيريم. معمولا چاله هايي كه براي كشت ديم استفاده مي شود را بزرگ تر در نظر مي گيرند.

معمولا در كاشت آبي، مقداري كمپوست داخل چاله مي ريزند. نهال را جوري درون خاك قرار مي دهيم كه چند جوانه (بيش از 2) درون خاك باشد.

در كاشت ديم، شيب بندي زمين بسيار مهم است. اين شيب بندي بايد به صورتي باشد كه حداكثر مقدار آب باران را به سمت ريشه بوته هدايت كند. سطح چاله در اين نوع كشت بايد كمي پايين تر از زمين اطراف باشد.

آبياري

بايد توجه كنيد كه هر چه هواي محيط كشت گرم تر شود گياه هم نياز به آبياري بيشتري دارد و ريشه هاي اين گياه اغلب در خاك هاي مختلف تا عميق زيادي رشد مي كند. بهتر است بدانيد كه آب مورد نياز گياه بسته به عامل گرما متغير است. مثلا براي يك منطقه سردسير كه تابستان هاي گرم دارد به 500 ليتر آب نياز است ولي اين در حالي است كه مناطق خيلي گرم به حدود 1350 ميلي ليتر آب براي رشد نياز است.

آب و هوا

بايد بدانيد كه در آب و هواي ملايم تابستاني انگورهاي زودرس در صورتي كه در شيب هاي جنوبي قرار بگيرند مي توانند محصول بدهند. اين گياه به سرماي شديد هم اهميتي نمي دهد و تنها برخورد بادهاي شديد مي تواند اين گياه را نابود كند. به صورت كلي مي توان گفت كه بوته انگور در فصل بهار به محض اينكه هوا گرم و آفتابي شود و درجه موجود در هوا به بيش از 10 درجه بالا صفر برسد رشد خود را شروع مي كند.

شايع ترين بيماري و آفات درخت انگور كدامند؟

شايع‌ترين آفات درخت انگور، آفت زنجره مو و كرم خوشه خوار انگور هستند كه مي‌توانند همه ساله به درخت شما حمله كرده و آسيب‌هاي زيادي به آن وارد نمايند. از بيماري‌هاي رايج درخت انگور؛ نيز مي‌توان به گال طوقه (بيماري سرطان ريشه و ساقه مو) ، سفيدك پودري انگور، سفيدك كركي (داخلي) انگور، ويروس برگ بادبزني، پوسيدگي سياه مو، سفيدك سطحي انگور و پوسيدگي خاكستري انگور اشاره كرد كه هر يك از اين بيماري‌ها راه‌هاي مبارزه خاص خود را دارند.

چند نوع هرس داريم و هرس درخت انگور چگونه انجام مي شود؟

هرس درخت انگور؛ به منظور تربيت شاخه‌ها و جهت‌دهي آن‌ها در مسير صحيح رشد انجام مي‌گيرد و معمولاً درختان انگور از سال سوم به بعد نياز به هرس خواهند داشت. زمان مناسب هرس درخت انگور؛ فصل زمستان است و دماي مناسب براي اين كار، دمايي بالاتر از 5 درجه سانتي‌گراد خواهد بود. همينطور مي‌توان هرس را به فصل بهار و زماني كه درختان انگور شروع به شكوفه زدن مي‌كنند موكول كرد كه البته در آن صورت بايد سريع وارد عمل شويد و پيش از رشد شكوفه‌ها بر روي شاخه‌هاي كهنه، نسبت به هرس كامل درخت اقدام نماييد.

دستورالعمل و زمان برداشت انگور

ارديبهشت ماه يعني وقتي كه خوشه ها با چشم قابل ديدن هستند بايد درختاني را كه داراي تعداد زيادي خوشه هستند را بچينيد تا ديگر خوشه ها از نظر غذايي دچار كمبود نشوند و مرغوبيت لازم را داشته باشند. بايد توجه كنيد كه براي تسريع در رسيدن انگور و خوشه هاي ديررس بايد برگ هايي را كه روي شاخه ها قرار دارند را جدا كنيد زيرا اين برگ ها مانع از رسيدن نور مستقيم خورشيد و گرما به انگور مي شوند.

بايد توجه كنيد كه در موقع برداشت انگورها بايد خوشه ها را از محل چسبندگي جدا كنيد و توصيه مي شود براي انجام دادن اين كار از قيچي استفاده كنيد تا حبه ها له نشوند. بايد دقت كنيد كه در روند برداشت بايد تنها خوشه هاي رسيده را بچينيد و چيدن خوشه هاي نارس را به بعد موكول كنيد زير بعضي از واريته ها همه خوشه هايشان در آن حد رشد نمي كنند و لازم است تا انگورهاي آن را چند بار بچينيد.

https://alphanahal.ir/grape-seedlings/

 

آشنايي و معرفي بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني

۱ بازديد

آشنايي و معرفي بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني

 

آيا شما هم به دنبال بهترين آسياب قهوه صنعتي هستيد؟ آيا علاقمنديد بهترين آسياب قهوه صنعتي ايراني را با قيمت مقرون به صرفه تهيه كنيد؟ ما در اين پست قصد داريم ويژگي هاي مهم يك آسياب قهوه صنعتي حرفه اي كه از نظر دقت و كيفيت بازدهي بالايي دارد معرفي كنيم و در ادامه برخي برندهاي مهم كه توليد بهترين آسياب قهوه را در ايران دارند معرفي كنيم تا شما براي خريد آسياب قهوه راحت تر و مطمئن باشيد.

ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد براي خريد هر محصول ويژگي هاي آن محصول بسيار حائز اهميت است زيرا بر اساس اين ويژگي ها قيمت ها متفاوت خواهد شد و تصميم گيري انجام مي شود اين قانون براي خريد آسياب قهوه نيز هست و شما قبل از هر چيز بايد بدانيد ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي چيست تا بتوانيد تشخيص دهيد كدام آسياب مي تواند براي شما مناسب تر باشد. برخي از اين ويژگي ها عبارتند از:

  • بالا بودن قدرت موتوربراي خرد كردن و  آسياب دانه هاي سخت قهوه از جمله قهوه ترك يا قهوه سبز
  • دارا بودن فن خنك كننده قوي به منظورخنك نگه داشتن دستگاه قهوه در عملكرد هاي طولاني همچنين اين موضوع روي كيفيت آسياب قهوه نيز تاثير مي گذارد زيرا باعث تيره و برشته شدن قهوه مي گردد.
  • تيغه مقاوم دستگاه آسياب قهوه با عملكرد دقيق به منظور انجام آسياب به صورت يكدست و يكنواخت
  • امكان جدا شدن هاپر از دستگاه به منظور نظافت و شستشوي دستگاه بايد حتما وجود داشه باشد. زيرا اين موضوع در طعم قهونه مي تواند تاثير گذار باشد
  • در آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد عدم باقي ماندن قهوه آسياب شده و حداقل پرتي قهوه وجود داشته باشد زيرا به علت گراني قهوه اين مساله حائز اهميت است و مي تواند صرفه اقتصادي زيادي داشته باشد.
  • آسياب بايد توانايي بالايي براي آسياب كردن با سرعت و با دقت داشته باشد از اين رو شما در كمترين زمان بهترين نتيجه را داريد.
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب انواع قهوه از جمله : قهوه ترك، اسپرسو، فرانسه و … كه در غير اين صورت با مشكل در آينده روبرو خواهيد بود.
  • زيبايي و طراحي ظاهري به منظور استفاده در كافي شاپ ، كافه و … كه حائز اهميت است.
  • داشتن ضمانت و گارانتي مناسب به منظور اطمينان از خوب بودن محصول
  • داراي خدمات پس از فروش باشد زيرا مهم ترين چالشي كه احتمالاً در آينده با آن روبرو هستيد اين است كه  در صورت خرابي دستگاه هاي خارجي و برخي ايراني ها نبود يا كمبود قطعه و تجهيزات آسياب است يا هزينه زيادي است كه بايد براي تهيه لوازم جانبي پرداخت كنيد. به همين دليل داشتن خدمات پس از فروش در برندهاي مختلف حائز اهميت است كه  برخي توليد كنندگان ايراني اين خدمات را پس از فروش به مشتريان ارائه مي كنند.

همه اين ويژگي ها و مشخصات  در كنار يكديگر منجر به ايجاد بهترين آسياب قهوه مي شود.

بهترين آسياب قهوه

حالا شايد اين سوال در ذهن شما هم نقش بسته باشد كه آيا بهترين آسياب قهوه در ايران نيز موجود هست يا نه؟ آيا دستگاه آسياب قهوه صنعتي با اين همه ويژگي در ايران توليد مي شود؟ در جواب بايد گفت: خوشبختانه صنعت قهوه ايران بسيار پيشرفت كرده و توانسته متناسب با تكنولوژي روز توليدات حرفه اي داشته باشد حتي برخي از برندها مانند برند يوكار توانسته اند صادرات به كشورهاي همسايه داشته باشند. شايد گفت يكي از آسياب هاي محبوب و بهترين آسياب قهوه صنعتي يوكار است كه توانسته همه ويژگي هاي ذكر شده را داشته باشد و در دو سال متوالي رتبه برتر توليد كنندگان آسياب را كسب كند. علاوه بر اين قيمت اين آسياب نسبت به عملكرد آن بسيار مقرون به صرفه و مناسب است.

d2_5mpw.jpg

مشخصات آسياب قهوه صنعتي يوكار

  • موتور آسياب صنعتي يوكار داراي ? اسب بخار و موتور آسياب نيمه صنعتي ? اسب بخار است.
  • داراي تيغه مقاوم از جنس فولاد با ضخامت ??? ميلي متر
  • قابليت فن خنك كنندگي قدرتمند براي خنك نگه داشتن موتور و عدم برشته شدن قهوه
  • امكان جداشدن هاپر از دستگاه آسياب به منظور شستشو
  • امكان تنظيم درجه تا ?? به متظور آسياب متنوع براي انواع قهوه
  • توانايي و سرعت بالا براي آسياب قهوه ترك ، فرانسه و اسپرسو و سبز
  • ?? كيلوقهوه ترك در يك ساعت و ??? كيلو قهوه اسپرسو در يك ساعت
  • به عبارت ديگر آسياب ? كيلو قهوه ترك در ?? ثانيه
  • امكان باقي ماند قهوه در محفظه وجود ندارد زيرا فن قدرتمند اين دستگاه همه آسياب را به دهانه خروج هدايت مي كند
  • امكان مخلوط شدن در آسياب هاي متوالي وجود ندارد و در كسري از ثانيه بدون پرتي، مي توان آسياب بعدي را انجام داد
  • نتيجه نهايي آسياب يكدست و يكنواخت است و اين دستگاه دقت بالايي دارد
  • داراي آهن ربا به منظور جلوگيري از ورود فلزات به داخل تيغه و محفظه
  • داراي شكل و طراحي ظاهري زيبا با رنگ هاي متاليك متنوع است
  • ضمانت يك سال دستگاه به همراه خدمات پس از فروش دارد

براي اطلاع از قيمت آسياب قهوه صنعتي يوكار مي توانيد همين كلمه را سرچ كنيد و به صورت كامل مشخصات را به همراه قيمت مشاهده  نماييد.

آسياب قهوه ارغوان

?- آسياب قهوه ارغوان داراي ويژگي هاي زير است

  • قابليت‌ تنظيم‌ تا ?? درجه بندي دارد
  • امكان آسياب قهوه (ترك ، اسپرسو‌ ، فرانسه)
  • آسياب يك كيلو قهوه در ?? ثانيه
  • دقت نسبتاً بالا
  • داراي تيغه هاي فولادي و مقاوم
  • ظاهري خوب با رنگيندي
  • ضمانت دارد

آسياب صنعتي لبناني

  •  قطر تيغه ??mm
  • سرعت آسياب: ?? كيلوگرم در ساعت
  • دقت و سرعت آسياب خوب
  • ريزش يكنواخت
  • گنجايش مخزن: ? كيلوگرم
  • ساخت  كشور لبنان
  • ضمانت ندارد
  • خدمات پس از فروش ندارد

آسياب صنعتي ايتاليايي

آسياب قهوه مدل FMX فاما ايتاليايي است

اكثر آسياب هاي مربوط به قهوه فرانسه و اسپرسو را ميتوانند آسياب كنند و توانايي آسياب قهوه ترك را نيز دارد.

  • كاسه مخزن پليكربونات است
  • كاسه مخزن قابل تنظيم مي باشد
  • جنس تيغه ها: فولاد مي باشد
  • قابل تنظيم براي اندازه ريزي و درشتي قهوه را دارد
  • ضمانت و خدمات پس از قروش ندارد

بهترين آسياب قهوه خارجي يا ايراني

همانطور كه مي دانيد قيمت آسياب قهوه خارجي بالا تر از آسياب قهوه ايراني است و از طرف ديگر در صورت خرابي يا مشكل در آسياب هاي خارجي تهيه قطعات و تجهيزات ان بسيار گران هستند. در بيشتر مواقع اين قطعات در بازار موجود نيست و يا تهيه آنها مقرون به صرفه نيست از اين رو ما پيشنهاد مي كنيم براي خريد آسياب قهوه از برندهاي ايراني خريد داشته باشيد كه عملكرد مشابهي با آسياب هاي خارجي دارند حتي در برخي مواقع توانسته اند بهتر از برخي برندهاي خارجي عمل كنند. آسياب قهوه ايراني يوكار يكي از همين برندها است كه توانسته عملكرد فوق العاده اي داشته باشد و با  ارائه خدمات پس از فروش شما خيالتان بابت همه مسائل راحت مي باشد علاوه بر اين قيمت آسياب قهوه حرفه اي برند يوكار نسبت به مشابه هاي خارجي بسيار پايين است.

 

 

 

اگر شما به دنبال آسياب صنعتي قهوه صنعتي در بين مارك هاي خارجي هستيد پيشنهاد ما اين سه مدل است.

فائما (Faema)
كونيل (Cunill)
انكور (Encore)

سخن آخر:

با رشد و پيشرفت صنعت قهوه در ايران صنعت گران ايراني هم پيشرفت هاي چشمگيري داشته اند و توانسته اند توليدات خود را مطابق استاندارد هاي روز دنيا با تكنولوژي بالا ارائه كنند. خوشبختانه بيشتر قهوه فروشي ها، كافه دارن، كافي شاپ ها و … ديد مثبتي نسبت به توليدات داخلي داشته اند و باعث پيشرفت و بهبودي بيشتر در اين زمينه شده اند. پيشنها ما براي خريد آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي  با توجه به معيارهاي ذكر شده، نياز خودتان و بودجه موجود انتخاب برندهاي ايراني است.

 

منبع: https://parsizi.ir/79162-ashnayi-ba-ghahveh-sanati/